DAN SRPSKIH PREVOZNIKA – Balkan AVTO

DAN SRPSKIH PREVOZNIKA

DAN SRPSKIH PREVOZNIKA

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Prošle nedelje smo ispratili važnu menifestaciju koja se održala 15. septembra a to je Dan Srpskih prevoznika. Nismo bili učesnici, ali nas je zanimalo šta se tamo događa, obzirom da smo jedan od vodećih prevoznika u svetu autoindustrije i da možda I nije loša ideja da budemo učesnik sledeće godine.

O čemu je reč?

Dan Srpskih Prevoznika, događaj koji okuplja preduzetnike i stručnjake iz oblasti drumskog transporta, predstavlja jedinstvenu priliku za razmenu iskustava, uspostavljanje poslovnih veza i, naravno, dobru zabavu. Ovaj godišnji skup imao je poseban značaj u srpskom transportnom sektoru i privukao je pažnju iz celog regiona.

Tokom Dana Srpskih Prevoznika, učesnici su imali priliku da se upuste u duboke diskusije o trenutnim izazovima i trendovima u industriji drumskog transporta. Paneli i predavanja pružili su  uvid u najnovije tehnologije, regulative i inovacije koje oblikuju ovu dinamičnu oblast. Ovo je bila izuzetna prilika za prevoznike da saznaju više o najboljim praksama i strategijama za unapređenje svojih poslovanja.

Šta se sve izlagalo?

Posetioci sajma su mogli da vide tеrеtna i priključna vozila, prateću oprеmu, pnеumatike, tahografe, naprеdna softvеrska rеšеnja i sistеme za praćеnjе. Predstavile su se i kompanije kojе nudе različitе finansijskе uslugе za transportnu industriju, karticе za gorivo, mogućnost povrata PDV-a, rеšеnja za plaćanjе putarinе…

Međutim, Dan Srpskih Prevoznika nije samo poslovni događaj. Ovde se takođe neguje duh zajedništva i druženja. Učesnici su imali priliku da se povežu sa kolegama iz industrije, razmene iskustva i izgrade prijateljske odnose. Večernji programi, kokteli i zabavni događaji dodatno su obogatili iskustvo učesnika, pružajući im priliku da se opuste i uživaju. Ovaj događaj je takođe bio prilika za promociju i izložbu proizvoda i usluga u vezi sa drumskim transportom. Izložbeni štandovi omogućili su  preduzećima da predstave svoje proizvode i usluge potencijalnim klijentima i partnerima.

Pozivnica za sledeću godinu

Mi nismo bili učesnici ali smo shvatili da je važno je biti deo ovakvih događaja, posebno zato što se kod nas retko održavaju a govore mnogo o transport u Srbiji. Ono što smo mogli da zaključimo je to da je  Dan Srpskih Prevoznika društvena manifestacija koja okuplja profesionalce iz industrije drumskog transporta. Kroz razmenu ideja, poslovne prilike i dobru zabavu, ovaj događaj igra ključnu ulogu u jačanju i unapređenju transportne zajednice u Srbiji. Nadamo se učešću sledeće godine.

Stay Connected

More Updates

Transport automobila iz Osla

Ovog Aprila smo rešili da svoje kilometre produžimo čak do Norveške. Balkanavto  je odlučio da vam olakša proces uvoza automobila iz  inostranstva, konkretno iz Osla, jer