Uvažamo vozila iz EU.

Pošljite nam brezplačno povpraševanje

Vsa vaša povpraševanja v zvezi z destinacijo, količino (delna, polna nalaganja) in vrsto vozil, ki se prevažajo (prevoz osebnih vozil, prevoz tovornih vozil in prevoz kombi vozil) lahko brez težav izpolnimo.

Z lastnim voznim parkom smo v bližini sledenja procesa prevoza, kar nam omogoča ohranjanje visoke kakovosti storitev in zadovoljstva strank.

Na kakšen način se obračunava cena?

Cene prevoza vozil temeljijo na trenutnih tržnih trendih za prevoz avtomobilov po vsej državi. Vaša skupna cena je odvisna od vrste avtomobila, ki ga želite prevažati, kam ga morate dostaviti, njegove velikosti, stanja (ali če ima kakršne koli spremembe) in celotne razdalje prevoza.
Главная

Velikost in teža vozila

Vozila, ki so daljša, višja ali težja od povprečnih, zahtevajo poseben način transporta s strani našega podjetja za prevoz avtomobilov, zaradi česar se cena lahko razlikuje
Главная

Razdalja dostave

Večja razdalja prevoza ima višjo skupno ceno, vendar nižjo ceno na prevožen kilometer
 

Potrebujete pomoč?
Pokličite nas:


Srbija: +381648516940
Srbija: +381648516926

Slovenija: +38641737376


Na vsako vašo zahtevo za prevoz vozila odgovorimo takoj, odgovorno in profesionalno, upoštevajoč dogovorjene roke, da bi naši stranke bile zadovoljne.

Z uporabo lastnega voznega parka lahko bolje spremljamo proces prevoza in tako ohranjamo visoko raven kakovosti storitev in zadovoljstva strank.

Kontaktni obrazec